Home  Links  Downloads  Sponsors  Contact  
  Wat kan jij doen? / Mijn verhaal / Verhaal Marcel & Marc & Marco

Marcel, Marc & Marco

'We hebben deze site met plezier gemaakt'

Marc & Marco hebben het design en de huisstijl van "Kan ik er wat aan doen" vernieuwd:
"We zijn op verschillende manieren bezig om een zo bewust en duurzaam mogelijke plaats op de aardbol in te nemen. Verder kijken dan je westerse neus lang is hoort daar ook bij. Dit doen we helaas veel te weinig, vandaar dat we ons graag bij enthousiaste initiatieven als Kan Ik er Wat aan Doen aansluiten. Vanuit onze dagelijkse werkzaamheden (we zijn beide in de
grafische sector werkzaam) kunnen we een steentje bijdragen door de website een nieuw uiterlijk te geven en samen met de mensen van de stichting over communicatie mee te denken. Het was een genoegen!"
 
Marcel Dix heeft de techniek voor de site verzorgd:
"Ik was gecharmeerd van de manier waarop Kiewad te werk gaat. Mensen, die het niet zo breed hebben, direct helpen zonder te veel gedoe en bureaucratie. Ik vond het daarom ook een leuk idee om mee te helpen aan de site van de stichting en te voorzien van een handig content management systeem. Weliswaar een kleine bijdrage, maar het geeft me veel voldoening.
Ik denk overigens dat de rol die ondernemers kunnen spelen bij ontwikkelingshulp veel groter zou kunnen zijn. Juist hun praktische aanpak past vaak goed bij de hulp die nodig is. Een beetje zoals de aanpak van Kiewad dus.
Toen ik bezig was met de site, vond ik op deze site de berichten van Remko echt de moeite waard. Het zijn grappige, ontroerende en leerzame verhalen,  echt een inspiratie voor mensen die iets meer willen doen. Lees hier meer."

logo