Home  Links  Downloads  Sponsors  Contact  
 

Met dank aan onze sponsors

Sub kop

Sinds de start van onze stichting in 2003 hebben we van diverse bedrijven steun ontvangen voor de financiering van projecten. Deze bedrijven staan achter onze manier van hulp aan mensen die het minder hebben dan wij: structurele ondersteuning die hen vooruit helpt! Hiernaast ziet u links naar een aantal bedrijven.

Als dank voor hun steun zorgen we voor promotie van het bedrijf op onze website, in onze nieuwsbrief en leveren we informatie aan voor de eigen media van de sponsor. We hebben ook enkele 'stille' sponsors, die geen behoefte hebben aan naamsvermelding. Dat respecteren wij uiteraard ook.

Naast sponsors in geld steunt een aantal supporters ons ook 'in natura', door bijvoorbeeld de huisstijl van onze website te ontwerpen en het beheer van de website te doen. Marcel, Marco en Marc zetten hun expertise in om ons verder te helpen, en ook daar zijn wij heel blij mee. Kijk ook eens op de website van Marcel Dix onze webbouwer

Heb jij expertise of kennis die je met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via info@kanikerwataandoen.nl

Heb je tips voor fondsen of bedrijven met sponsorbudgetten en zie jij aansluitingsmogelijkheden bij onze projecten, dan horen wij dat ook graag van je via bovenstaand emailadres.

 

logo