Home  Links  Downloads  Sponsors  Contact  
 

Ambassadeurs

Pim Nederstigt

 
Samenwonend met Ans Röling in Beinsdorp, een klein dorpje in de Haarlemmermeer. Door haar en Paul enthousiast geworden voor KIEWAD (de volledige naam is mij te lang). Ik vind de kleinschaligheid en concreetheid van de projecten leuk. In een vorig leven heb ik nog eens samen met anderen een stichting opgericht die als doel had een professionele wasmachine te regelen voor een klein ziekenhuisje in Eritrea. Daar ben ik toen twee keer geweest en als professional in de gezondheidszorg schrok ik me rot van de middeleeuwse toestanden daar. Die wasmachine is er gekomen en geïnstalleerd en draait hopelijk nog steeds.
 
In 2007 zijn we tijdens een rondreis door Afrika op bezoek geweest bij Remko en Barbara in Chimoio in Mozambique. Naast de armoe werd ik vooral geraakt door de blijdschap en trots van de mensen daar. Wat ze al hadden bereikt en wat je met een klein beetje geld kan doen.
 
Kortom, ambassadeur vond ik goed klinken en ben ik dus graag geworden. Er is meer in het leven dan kredietcrisis, targets en shareholdersprofit.
In het dagelijks leven geef ik leiding aan twee verpleeghuizen in Den Haag.
 
Als ambassadeur hou ik me nu bezig met het opzetten van een tijdlijn van alle projecten van KIEWAD. Via TimeRime kan je op een geweldig mooie visuele wijze alle belangrijke (en onbelangrijke) zaken ordenen.
Ik ben nog bezig met de opbouw, maar deze link is het adres: http://www.timerime.com/logout/ en dan onder de zoekfunctie Kan ik er wat aan doen. Uiteraard sta ik open voor veel opbouwende reacties.
 
Zeemansliederen zingen met Paul


 

logo