Home  Links  Downloads  Sponsors  Contact  
 

Doneren

Doe een donatie

Bankrekening

Het bankrekeningnummer is ABN-Amro bank, te Amsterdam: 40.46.82.499, graag met vermelding van de projectnaam of dat het een stichtingdonatie betreft. Voor internationale betalingen geldt: BIC: ABNANL2A en IBAN: NL66ABNA0404682499.

Donaties zonder specifieke vermelding zullen toegewezen worden aan lopende projecten. Maar altijd voor 100% naar het project. De kosten van de stichting worden door de bestuursleden zelf gedragen.

Aftrekbaarheid giften

Vanaf 1 januari 2008 is de stichting aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instantie. Dit betekent dat donaties aan 'Kan ik er wat aan doen?!' vanaf een individueel bepaald bedrag belastingvrij zijn. Dit bedrag is voor iedereen verschillend en hangt af van het verdiende inkomen (de ondergrens is 1% van het inkomen of minimaal 60 Euro). Stel iemand heeft een modaal inkomen, dan zijn donaties bove 350 Euro belastingvrij. Daarnaast hoeft een ANBI geen schenkings- of successierechten te betalen. U kunt ook de donatie vast laten leggen door een notaris, dan vervalt de ondergrens. Onder downloads vindt u de officiele bevestiging van de belastingdienst.

Online doneren

U kunt ook doneren met de 'geef gratis' betaalmodule. Op deze manier kunt u ook direct met uw creditcard betalen. De stichting GeefGratis rekent hiervoor wel een handling fee van 10%.
U kunt nu gemakkelijk en heel modern vanuit uw stoel via onze website
online doneren met behulp van onze doneermodule van Stichting GeefGratis.

Door op onderstaande button te klikken kunt u gemakkelijk, snel en veilig geld doneren. In een paar simpele stappen helpt u ons met uw bijdrage. Voor meer vragen over de online donatiemodule, klik hier . Doe een online donatie, klik op onderstaande button:

Kamer van Koophandel

Het inschrijvingnummer bij de Kamer van Koophandel (Handelsregister Rotterdam) van "KAN IK er WAT aan DOEN?!" is: 24353579.

 

 


logo